informatii generale

Informatii generale

Tinerilor insuratei din anul 2016 le surad numeroase destinatii pentru luna de miere. Marii astrologi s-au pus de acord asupra faptului ca anul 2016 este anul dedicat intimitatii, al dragostei dintre soti, anul familiei. Deci un an tocmai bun pentru cei ce se decid sa isi uneasca destinele. Tuturor acestora nu le uram doar “Casa de piatra”, ci le oferim si un mic ajutor pentru ca mariajul lor sa inceapa in cel mai calduros si placut mod cu putinta: cateva destinatii ideale pentru luna de miere a anului 2016.

Playa del Carmen (Mexico) este o destinatie numai buna pentru tinerii casatoriti in 2016 din doua motive: decorul natural al plajelor cu nisip alb si bulevardul Quinta Avenida, un soi de Fifth Avenue al Mexicului. Aici frumusetea naturii se imbina minunat cu viata de lux inspirata de marile orase americane. Tinerii insuratei se pot simti dimineata ca in sanul lui Avraam, delectandu-se cu caldura nisipului, mangaierea apei cristaline si activitati estivale (inot, scufundari, plimbari cu feribotul), iar seara se pot bucura de cine romantice la restaurante de cinci stele, shopping la magazine extrem de scumpe, plimbari elegante sub lumina felinarelor de pe bulevardul Quinta Avenida.

Peru este o destinatie numai buna pentru tinerii insuratei pusi pe aventura. Recomandam orasul Cuzco care spre diferenta de destinatiile de mai sus practica preturi mici, oferind insa pachete turistice extrem de interesante. Cu bani putini, te poti caza la unul dintre cele mai noi hoteluri din zona, Palacio Nazarenas, iar de aici poti cutreiera zona in lung si in lat, admirand vestigii cunoscute si apreciate in toata lumea: ramasitele orasului Cuzco al incasilor (Templul Soarelui), catedrala Santo Domingo, Machu Pichu sau unele fortarete cu nume imposibil de pronuntat.

Belize este destinatia perfecta pentru tinerii insuratei avizi de senzatii tari. Ca si conditii de cazare, Belize are doua propuneri indraznete: Xanadu Island Resort, un complex construit dupa inspiratia domurilor monolitice, design-ul si materialele folosite fiind eco friendly si Ka”ana resort, un complex turistic amenajat in… jungla din San Ignacio! Cine se incumeta? Kioto din Japonia este o destinatie uluitoare. In primul rand vorbim despre districtul gheiselor! Proaspetii insuratei se vor bucura sa descopere o lume plina de mister, frumusete, feminitate, farmec si exotism. Pe turisti ii mai asteapta numeroase provocari: vizitarea unor palate somptuoase, cine luate in mijlocul unor gradini sadite dupa minutioasa arta japoneza, incursiuni neasteptate in bucataria japoneza. Oamenii sunt ospitalieri.

Maroc este o alta destinatie de poveste pentru luna de miere in 2016. Exotismul acestui loc nu poate fi intrecut decat de romantismul pe care tinerii insuratei il pot experimenta in timpul unei calatorii in balonul cu aer, deasupra sublimului oras. Este adevarat, un astfel de rasfat vine la pachet cu un cost piperat, insa atunci cand plutesti in bratele persoanei iubite in aerul cald al Marocului, ce importanta mai au banii?Toate aceste destinatii par inaccesibile celor mai multi dintre romani. Totusi, le propunem sa faca economii de-a lungul vietii pentru a vizita macar unul dintre aceste locuri cu ocazia celor mai speciale aniversari ale vietii in doi: nunta de argint si nunta de aur!